אהבתם? מוזמנים לשתף

החצר בכפר אדומים

26/09/2015

חצר בטון יצוק המתעלמת מהנוף עוצבה מחדש, בקווים אלכסוניים מפתיעים, עם במה הפונה אל ואדי מדברי עוצר נשימה, מטבח חיצוני מרווח ומוצל, דשא ואיזור ספורט ומשחק לילדים.

בתמונות לפני ואחרי:

לפני: זו היתה חצר של בטון חשוף, שיפועים לא נכונים שיצרו בעיות בניקוז המים והתעלמות מהנוף המדהים.

בטון חשוף ואדנית היקפית שהיא גם קיר תמך של החצר, הקנתה תחושת צחיחות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

התוצאה אחרי: חצר מרשימה בקווים אלכסוניים מקבילים וניצבים לגדרות. במת אירוח אל מול נוף הואדי המדברי, מטבח חיצוני נוח ומוגן רוח, דשא איכותי ומזמין מקומות אירוח ואיזור משחקים וספורט לילדים

 

 

 

Please reload

הנבחרים:

כתבו עלינו בבניין ודיור!

10/12/2017

1/5
Please reload

פוסטים אחרונים:
Please reload

פוסטים קודמים:
Please reload

חפשו אותנו:
  • Facebook Basic Square