חפשו אותנו:
  • Facebook Basic Square
Please reload

פוסטים אחרונים:

14/02/2016

סלון של משפחה חובבת תרבות וגאדג'טים הופך למעודכן, מאורגן ואלגנטי, עם שימוש מדוד בבריקים ותכנון נגרות מקורית.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לפני - קיר המולטימדיה נותן תחושת חוסר ארגון וחוסר ייצוגיות לסלון

 

 

לפני - פינת האוכל צרה מאוד ובקושי נשאר

מקום להזיז את הכסאות לאחור

 

 

 

 

 

 

בפינת האוכל נב...

26/09/2015

חצר בטון יצוק המתעלמת מהנוף עוצבה מחדש, בקווים אלכסוניים מפתיעים, עם במה הפונה אל ואדי מדברי עוצר נשימה, מטבח חיצוני מרווח ומוצל, דשא ואיזור ספורט ומשחק לילדים.

בתמונות לפני ואחרי:

לפני: זו היתה חצר של בטון חשוף, שיפועים לא נכונים שיצרו בעיות בניקוז המים והתעלמות מהנוף ה...

25/09/2015

 סלון של משפחה חובבת תרבות וגאדג'טים הופך למעודכן, מאורגן ואלגנטי, עם שימוש נכון ומדוד בבריקים ותכנון ועיצוב נגרות מקורית
ממש בקרוב עדכונים על סיום!!!

בתמונות לפני ואחרי (כמעט):

קיר המולטימדיה נותן תחושת חוסר ארגון וחוסר ייצוגיות לסלון.

פינת האוכל צרה מאוד ובקושי נשאר מקו...

Please reload

הנבחרים:

כתבו עלינו בבניין ודיור!

10/12/2017

1/5
Please reload

פוסטים קודמים:
Please reload

בלוג העיצוב של ענבר.

תגיות: